B&J Partyverhuur uw partyspecialist

Reservering

Producten
: 0 st.
Totaalbedrag
: € 0,00

Ga naar reservering

Over ons


B&J Verhuur maakt het organiseren van uw feest tot een feest. Op deze website kunt u online reserveren en vindt u handige checklijsten om uw bestelling samen te stellen. Met de samenstelling van ons assortiment, welke bestaat uit 1e klas materialen die zorgvuldig schoongemaakt en getransporteerd worden, proberen wij zoveel als mogelijk aan te sluiten op uw wensen.

Bent u opzoek naar een artikel dat niet in ons assortiments overzicht vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op wellicht dat wij u toch van dienst kunnen zijn. Wij bezorgen o.a. in Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Leiden, Wassenaar, Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse, nieuw Vennep. Tevens bezorgen wij ook buiten deze regio.

Online reserverings aanvraag
Door u eenmalig te registreren kunt u heel eenvoudig een reservering bij ons plaatsen. Tevens kunt u als regelmatige klant een eigen favorieten-assortiment samenstellen, zodat u snel uw reservering kunt plaatsen.

Na het ontvangen van uw reservering ontvangt u van ons op het ingegeven email adres een bevestiging en een huurcontract. Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen op telefoonnummer 071-40 19 924. 

  • Tent huren? Heeft u ook aan verlichting en verwarming gedacht?